Corona update

De receptie is iedere dag tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar.

Corona update 20 april 2021

Vanaf woensdag 28 april vervalt de avondklok! Vanaf die datum kan er van maandag t/m vrijdag weer tot 23.00 uur gesport worden.

Corona update 29 maart 2021

Tijdens de persconferentie van 23 maart is aangekondigd dat vanaf woensdag 31 maart de avondklok vanaf 22.00 uur geldt. Vanaf die datum sluit het tennispark om 21.30 uur om zowel de trainers als de medewerkers van Centrum Nieuwe Sloot de gelegenheid te geven af te sluiten en voor 22.00 uur thuis te zijn.

Corona update 9 maart 2021

Naar aanleiding van de recente persconferentie van het kabinet willen we u graag de nieuwste updates laten weten. Het kabinet heeft versoepeling geboden voor buitensporten, die ook door de KNLTB zijn gecommuniceerd.

Er kon gelukkig al buiten tennis en padel worden gespeeld. Voor personen jonger dan 27 jaar was sporten in groepen van maximaal 4 personen al weer mogelijk. Vanaf 16 maart a.s. gelden de volgende gewijzigde maatregelen:

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen en padellen met maximaal 4 personen. Zij dienen 1,5 m afstand tot elkaar te houden. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen. Houd altijd 1,5 m afstand tot het andere koppel en je medespeler;
  • Wedstrijden en dus ook onderlinge wedstrijden zijn nog niet toegestaan;
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1,5 m afstand. Dit is exclusief trainer.

Fijn dat we wederom een stapje kunnen zetten in de heropening van onze sport. Houd altijd de basisregels in acht, houd 1,5 m afstand, was je handen en als je klachten hebt blijf je thuis.

Voor uitgebreidere informatie over de coronamaatregelen klik hier.

 

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties