Najaarscompetitie

Opzet competitie
Padel Alphen kan met maximaal 10 teams deelnemen. Er is keuze uit drie speeldagen; vrijdag (2 teams), zaterdag (4 teams) en zondag (4 teams). Onderstaande data kan je ook terugvinden op de website van de KNLTB.

Er zijn 5 klasses; de allerbeste teams spelen in de Topklasse en daarachter vormt een aantal teams de Hoofdklasse. Grote kans dat we jouw team indelen onder de 1e klasse (wedstrijdspelers), 2e klasse (gevorderden) of de 3e klasse (beginners).

Samenstelling team
Een team moet minimaal uit 4 spelers bestaan (heren, dames en ook jeugd kunnen gezamenlijk competitie spelen). In verband met verhinderingen en eventuele blessures is het aan te bevelen dat een team uit minimaal 6 spelers bestaat.

Speeldata
De voorjaarscompetitie vindt plaats van eind mei tot begin juli. Bekijk hier de data:

vrijdag zaterdag zondag
11 september 12 september 13 september
18 september 19 september 20 september
25 september 26 september 27 september
2 oktober 3 oktober 4 oktober
9 oktober 10 oktober 11 oktober
16 oktober (inhaal) 17 oktober (inhaal) 18 oktober (inhaal)
 23 oktober (inhaal) 24 oktober (inhaal) 25 oktober (inhaal)

 

Kosten

De kosten voor de KNLTB spelerslicentie bedragen voor het gehele jaar € 17,85 per persoon. De incasso voor je abonnement over de maand oktober wordt met deze bijdrage vermeerderd. De kosten voor het gehele team bedragen wederom € 100,- per team; deze verdelen wij bij de incasso voor de maand oktober evenredig over de spelers binnen jouw team. Eventuele verrekeningen regelen jullie (met een Tikkie) binnen je team. Bij elke thuiswedstrijd staat er een nieuw blik ballen klaar en serveren we heerlijke tapas bij de borrel.

Voorwaarden per speler

Voor deelname aan de competitie moeten spelers zich tot en met oktober 2020 minimaal drie maanden conformeren aan het huidige padelabonnement a € 13,00 per maand. Voor opzegging per 1 november 2020 volstaat een bericht aan ledenadministratie@nieuwesloot.nl voor 1 juni. Dit abonnement geeft speelrecht op de buitenbaan.

Alle Sponsors Alle Acties