Jeugd

Ben jij op zoek naar een snelle, uitdagende en tactische sport? Speel dan squash!
Squash is een actieve sport en zorgt voor een goede conditie, spelinzicht, balgevoel en is nog gezellig om te doen ook!

Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot beschikt over 10 squashbanen. Jeugd t/m 17 jaar kan voor een zeer aantrekkelijk tarief bij ons terecht. Nog geen materialen in huis? Geen punt! Je krijgt bij aanvang van je abonnement een squashbril en –racket cadeau.
HIER vind je de informatie over het brons, zilver en goud abonnement.

Meters maken – Brons abonnement
Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Voor maar € 15,85 per maand kun je zowel in de dal- als de piekuren vrijspelen. Daarnaast volg je 1 keer per week, op dinsdag- of donderdagmiddag, een groepsles (m.u.v. de vakanties/feestdagen).  Met dit abonnement mag je meedoen met de jeugdcompetitie. Dit instap abonnement is een goede manier om in de squashwereld te komen.

Jong geleerd – Zilver abonnement 
Heb je de smaak te pakken en is 1 keer per week clubtraining niet genoeg voor jou? Neem dan het zilver abonnement en kom 2 keer per week naar de club. Voor maar € 20,00 per maand kun je zowel in de dal- als de piekuren vrijspelen en ben je op dinsdag- en donderdag welkom op de groepstraining. Met dit abonnement mag je meedoen met de jeugdcompetitie. Door de vlieguren die je maakt; ga je met sprongen vooruit.

Ambitie – Goud abonnement
Wil je naast veel vrijspelen en clubtrainingen je nog verder ontwikkelen op de squashbaan, dan neem je het het Goud abonnement. Naast dat je twee keer per week kan aansluiten bij de clubtrainingen, krijg je één keer per week les in een kleinere groep. Daarnaast mag je zowel in de dal- als de piekuren vrijspelen. Voor € 26,40 per maand ontwikkel je je snel in deze sport. Je legt een goede basis om ook competitie te kunnen spelen; met dit abonnement mag je meedoen met zowel de jeugd- als de seniorencompetitie. Een aanrader!

Leuke extra’s
Als abonnementhouder kan je heel veel trainen en maak je veel nieuwe vrienden. Daarnaast kan je ook aan vele activiteiten deelnemen. Gedurende het jaar worden er allerlei toernooien en competities georganiseerd. Denk hierbij aan de clubkampioenschappen, ladder competitie, landelijke competitie, jaarlijkse uitjes en andere sport- en spelactiviteiten. De jeugdcompetitie van de squashbond vindt plaats op zondag.

Abonnement afsluiten?
Een abonnement is zó geregeld. Via de website kun je je inschrijven. Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan. Wij rekenen eenmalig € 15,00 inschrijfkosten.