Volwassenen

Ben jij op zoek naar een snelle, uitdagende en tactische sport? Speel dan squash! Squash is een actieve sport en zorgt voor een goede conditie, spelinzicht en is nog gezellig om te doen ook!

Losse verhuur
Of je nu jong of oud, beginnend of gevorderd, abonnementhouder of geen abonnementhouder bent, een baan huren kan altijd. Deze kun je per keer betalen of via een sporttegoed. Mocht je wat regelmatiger spelen, dan is het voordeliger om een abonnement te nemen.

Aantrekkelijke abonnementen
Voor de regelmatige squasher is een abonnement de beste optie. Als je 3 keer in de 4 weken komt spelen, dan loont het al om een abonnement te nemen!

Competitie
Zoek je nog wat extra uitdaging naast je wekelijkse squashuurtje, dan is de competitie wellicht iets voor jou!  De wedstrijden in deze landelijke competitie worden in de winterperiode gespeeld op de vrijdagavond. Onze (de) receptiemedewerker(s) brengen je graag in contact met de contactpersoon van de vereniging.

Lessen
Vooral voor de beginnende squasher is het volgen van lessen een absolute aanrader. Binnen het centrum zijn er gekwalificeerde trainers waarmee je de eerste stappen in squashland kunt doorlopen. Een afspraak met de trainer is zo gemaakt.

Feesten en partijen
Naast de reguliere lessen, zijn er natuurlijk ook bedrijfsclinics, kinderpartijtjes en dergelijke mogelijk. Alles kan natuurlijk in combinatie met een leuke deal bij de brasserie en/of met de andere sporten die we in huis hebben. Interesse? Doe een aanvraag via de site.