Tennis

Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot bestaat onder andere uit 12 binnenbanen (6 tapijt en 6 hardcourt) en 14 buiten gravel banen. Voor zowel de recreatieve als de professionele tennisser is Nieuwe Sloot een sportieve omgeving. Naast de verschillende activiteiten die het centrum aanbiedt zijn er verschillende mogelijkheden om banen te reserveren. Losse verhuur om vrij te spelen, het afnemen van contractbanen en lessen volgen zijn allemaal mogelijk!
De binnenbanen zijn het gehele jaar geopend, de buitenbanen zijn in de zomer sowieso bespeelbaar en waar mogelijk ook in de winterperiode.

10 van de 14 buitenbanen wordt gebruikt door Tennisvereniging Nieuwe Sloot. Bent u geïnteresseerd in het aanbod van de vereniging, klik dan HIER.

Onderhoud

Het onderhoud op de banen van TV Nieuwe Sloot en ATC TEAN wordt verzorgd door Paul van Deurse en Ronald Quint. Dit team staat ook komend seizoen garant voor goed bespeelbare banen en een verzorgd tennispark.

Onderhoud is van essentieel belang bij tennisbanen met een gravel ondergrond; het is daarom mogelijk dat de groundman 1 of meer banen in onderhoud neemt. Op het afhangbord kunt u aflezen welke banen het betreft. Paul en Ronald staan u graag te woord in geval van vragen over het onderhoud. Uiteraard bent u met uw vragen, opmerkingen en suggesties m.b.t. het onderhoud van het park altijd welkom bij de manager, Dave Kok.

Alle Sponsors Alle Acties